Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har så højt blodsukker, at de er godt på vej til at udvikle sygdommen!
Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu også unge mænd, kvinder og børn?
Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste årtier?
Jane Kudsk er ekspert i ernæring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslører hun:
• Hvorfor forfejlede kostråd og fokus på medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom
• Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lært om fedt og forkæle dig selv med nærende og velsmagende mad
Mange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt.
Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gør Jane Kudsk op med myten om, at fedt gør os fede og syge.
Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mæthed, og du kan ændre hele balancen i din krop og gå fra diabetiker til ex-diabetiker.
Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et væld af gode råd til at ændre madvaner og få motivation til varig forandring.
Om forfatteren
Jane Kudsk (Cand.techn.al.) har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring fra Københavns universitet (tidl. Den kgl. Veterinær og Landbohøjskole).
Hun er stifter af Spis dig fri, hvor hun holder foredrag, kurser og individuelle livsstilsforløb.
Hun er en aktiv blogger vedrørende den nyeste forskning om ernæring og Type 2 diabetes på spisdigfri.dk.
Bogen i medierne
“Solid, gennemarbejdet og lettilgængelig fagbog om at leve bedre med type-2 diabetes. (…) Stor anbefaling til indkøb på biblioteker. (…)” Lektørudtalelse fra DBC
⭐⭐⭐⭐⭐“Jane langer med sine kontroversielle holdninger og viden modigt ud efter forældede principper om kostpyramiden, nøglehulsmærket, viden om fedt og kolesterol m.m.” Linda Lorentsen, Facebook
⭐⭐⭐⭐⭐ “… forklarer komplicerede emner på en let forståelig måde.” Per M, Saxo
⭐⭐⭐/5 “Bogen er grundigt forklaret og forfatteren bruger gode argumenter. Den er let at forstå, og er all over en ganske udmærket bog hvis man enten har diabetes, er i risiko eller er pårørende.” Joamye, Instagram
⭐⭐⭐⭐⭐ “… ganske enkelt fremragende.” Klaus B, Saxo
⭐⭐⭐⭐⭐ “… fagligt velfunderet og overskuelig bog.” Lisbeth M8, Saxo
⭐⭐⭐⭐ “Bogen forklarer begreberne på en klar og let forståelig måde.” Susanne Seidler, Krimiormen
“En helt igennem velskrevet bog med stort fokus på, at læseren forstår, hvordan maden påvirker blodsukker og hvordan kostændring kan mindske sukkertrang, forbedre blodsukkerniveau og samtidigt bidrage til vægttab for overvægtige. En både fagligt velfunderet og overskuelig bog om kost til prædiabetikere, type 2 diabetikere og sukkerafhængige med et ønske om at spise bedre i hverdagen. Bogen for hermed mine bedste anbefalinger “ Anne Labich
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg mener at bogen er relevant for alle; også for dem uden diabetes. Alle kan have gavn af at spise fornuftigt og måske kunne undgå at få livsstilssygdomme. Mine varmeste anbefalinger herfra.” Regitze Thomassen, Instagram
KØB DEN NYE TRYKTE BOG HER
FIND LYDBOGEN HER
FIND EBOGEN HER – Kommer snart
KØB EBOGEN HOS FORLAGET
KØB EBOGEN HOS SAXO
KØB EBOGEN HOS PLUSBOG
KØB EBOGEN HOS BOG & IDE
KØB EBOGEN HOS TALES.DK
KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM
STREAM HOS NEXTORY
Pingback: Historien om Forlaget Forfatterskabet.dk