Kager du kender – bare glutenfri
Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.
Bl.a.:
– Gulerodskage
– Cookies
– Lagkage
– Banankage
Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.
Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!
Om forfatteren
Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.
Karina er også forfatter til bestsellerne Knæk Koden til Glutenfrit Brød og Glutenfrie årstider og Madpakker uden gluten
Bogen i medierne
“En seriøs, glutenfri bagebog med indbydende fotos og udførlige instruktioner. Uanset hvilken kagetype man er til, vil man kunne finde en glutenfri version at teste her.” Lektørudtalelse, DBC
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Opskrifterne virker gennemarbejdede og smagen er overbevisende. Det er kager, som kan serveres for alle. Det er en virkelig lækker og relevant kagebagebog, som alle glutenallergikere vil have stor fornøjelse af at eje.” Janne Skovbjerg, Hardulæst
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ /5 “Jeg har ligesom forfatteren skriver i indledningen manglet denne bog….
Bogen med lige netop disse glutenfri kageopskrifter vakte en masse barndomsminder til live – dejlige minder. En ny svigersøn med glutenallergi har givet udfordringer i forhold til at finde de rigtige opskrifter med de rigtige målestoksforhold – det har jeg i den grad fundet i denne bog.
Bogen er meget veldisponeret og giver et hurtigt overblik over indholdet i bogen.
Opskrifterne bygger på kvalitetsråvarer – og opskrifterne er nemme at følge.
Der gives gode og letforståelige forklaringer på de forskellige råvarer.
Strukturen i opskrifterne er ens og man får et hurtigt overblik over såvel ingredienser og fremgangsmåde.
Flotte billeder af hver kage er ligeledes med til at fange interessen og inspirere.
Efter at have afprøvet nogle opskrifter i praksis kan jeg kun sige – min svigersøn blev glad (og det gjorde resten af familien også 😊) Bogen er helt klart anbefalelsesværdig”, Lone Johannsen, Saxo
“Vi kan alle godt tåle gluten, men én i Mathias’ klasse kan ikke, og det betyder meget for Mathias at medbringe kage/lækkerier, som alle kan spise 😍 Vi brugte opskriften på bærcrumble, men brugte æbler og et godt drys kanel 😍 MUMS 🍎🍏” Kreative Pips, Instagram
FIND DEN TRYKTE BOG HER
KØB E-BOGEN HER