Himmerlandsdrengen

”Min mor fortæller mig, at en gårdmand i nabolaget mener, at han har bedre råd end mine forældre til at opfostre en søn. Gårdmanden spørger derfor, om han og hans kone kan adoptere mig. Det kan ikke komme på tale, forsikrer min mor, og så er den sag uddebatteret.”

Eli Sander Kristensens livsmosaik spænder fra en ydmyg opvækst på forældrenes husmandssted i Himmerland til en erhvervskarriere som management konsulent.

Himmerland er base for grundskole, realeksamen samt en elevtid i den lokale bank. Som nyslået bankassistent bliver Aarhus og København forfatterens udgangspunkt, men snart lokker den fagre nye EDB-alder mere end bankvæsenet.

I en ung alder møder forfatteren sit livs kærlighed i Lissi, og ægteskabet bliver lykkeligt med børn og børnebørn, før familieidyllen får en brat ende, da Lissi får diagnosen demens.

Bogen udforsker temaer om identitet, kærlighed, eksistens og skæbne, der former os fra vugge til grav. En spændende og rørende fortælling om livets lyse og mørke sider.

Himmerlandsdrengen: Et essay fra vugge til grav er en forunderlig rejse gennem livet. Fra de stille marker i Himmerland, med jord under neglene, til storbyens pulserende gader og opgaver på de bonede gulve.

Bogen i medierne

Artikel i Vesthimmerlands Avis (side 2)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Himmerlandsdrengen” af Eli Sander Kristensen, forlag – forfatterskabet.
Eli beskriver i denne bog hvordan hans liv har været; fra han voksede op på Himmerland, hvordan han fandt ud af at tjene penge, livet på landet og alt ind i mellem.
Eli møder tidligt hans hustru Lissi og de forstår at nyde livet – sammen med børn og børnebørn er de glade for at tage på ferie, få gode minder og fyldt op i livskvalitets barometeret. Lissi får konstateret demens, og man følger hvordan livet pludselig tager en drejning, om at miste den elsker selvom personen stadig lever og det at være nødt til at måtte få sin elskede på et plejecenter.
Eli formår at beskrive hele situationen på en rigtig fin måde, og man sidder som læser tilbage med en tanke om at kærligheden mellem de to er så stor og fin, at selv sygdom ikke skal komme i vejen for dem.
Jeg anbefaler alle at læse denne skønne bog.” Regitze Thomassen

⭐️⭐️⭐️,5 “… særligt den sidste del af bogen der rammer mig. Da Elis hustru, Lissi, senere i livet får konstateret demens. Vi hører om starten, hvor hun skal udredes for sygdommen, da alting bliver mere svært og hverdagen samt ferie må ændres, og til slut hvor hun bor på et plejehjem, og Eli bliver i tvivl om det var det rigtige at gøre, eller om han skulle have beholdt hende hjemme. Det er en fortælling om livets mørke og lyse sider.” Connie Gammelgaard

 

 

FIND DEN TRYKTE BOG HER

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS BOG&IDE

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN

FIND E-BOGEN HER

KØB EBOGEN HOS PLUSBOG.DK

KØB EBOGEN HOS SAXO

KØB EBOGEN HOS BOG&IDE

KØB EBOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT

STREAM HOS MOFIBO

 

 

 

Annoncer