Mysterier og Tillid – Bayristia 2

Mysterier & tillid – Bayristia 2

Mysterier & Tillid er opfølgeren til Bayristias Beskytter. Bayristia serien er en hæsblæsende fantasy serie af Jannick Bay Christensen.

Tre år er gået, siden Lino satte sine ben i Bayristia første gang. Han er blevet trænet af kentauren Antira fra skovfolket i Vetrym, der har gjort ham til en stærk healer.

Det næste store eventyr venter mod vest i det skjulte univers, som Chimas har bedt ham forberede sig til. Lino har fået en masse viden omkring Bayristia, men det er en chokerende nyhed for ham, at der findes flere ukendte lande.
Han møder nye spændende væsner, både venlige og yderst fjendtlige. Mange kender han fra den græske mytologi, men der er også skabninger fra de egyptiske gudesagn.

I de sydvestlige egne støder Lino på helt nye fantasidyr blandt vand- og skyfolket. Den farlige rejse og dens mange mysterier presser ham til det yderste.
Han får i sandhed brug for tillid, for at overleve denne færd.

Læs mere om  Bayristias beskytter her.

 

Om forfatteren

Jannick Bay Christensen (f. 1975) debuterede som forfatter med Bayristias Beskytter fra 2021. Bayristia serien er hæsblæsende fantasy i en hemmelig verden befolket af mytologiske væsner.

Bogen i medierne

Kommer snart

 

KØB DEN TRYKTE BOG HER:

KØB BOGEN HOS FORLAGET

KØB BOGEN HOS GUCCA

KØB BOGEN HOS SAXO

KØB BOGEN HOS PLUSBOG

KØB BOGEN HOS BOG & IDE

KØB BOGEN HOS TALES.DK

KØB BOGEN HOS WILLIAM DAM

KØB BOGEN PÅ BOGREOLEN.DK

FIND E-BOGEN HER

KØB E-BOGEN HOS FORLAGET

KØB E-BOGEN HOS SAXO

KØB E-BOGEN HOS PLUSBOG

KØB E-BOGEN HOS BOG & IDE

KØB E-BOGEN HOS TALES.DK

KØB E-BOGEN HOS WILLIAM DAM

STREAM HOS NEXTORY

STREAM HOS BOOKBEAT